Over ons/Contact

Postadres: Postbus 80, 6710 BB Ede
Bezoekadres: Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede
Telefoon: 0318-696300
E-mail: theologie@che.nl

Opleidingen
Bij de Academie Theologie kun je de hbo-opleidingen Godsdienst Pastoraal Werk en Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing volgen, beide zowel in voltijd als in deeltijd. Daarnaast is er een kopopleiding Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing voor studenten met een opleiding theologie die een baan hebben of zoeken in het onderwijs. Wil je je eerstegraads bevoegdheid halen dan kan je de master Leraar Godsdienst en Levensbeschouwing doen.

Kenniscentrum voor professionals
Theologie in Ede staat voor meer dan alleen voor onderwijs op hoog niveau. Wij vormen ook een kenniscentrum voor Theologie. Vanuit het Transfer Theologie bieden wij cursussen, post-hbo opleidingen en trajecten op maat aan voor professionals, christelijke organisaties, gemeenten en kerken.

Lectoraat Theologie
Het onderzoek dat het Lectoraat Geestelijk Leiderschap doet heeft als thema ‘Handelen in hoop: geestelijk leiderschap en christelijke presentatie in een post-christelijke samenleving.’ Door onderzoek op dit terrein in verbinding met het onderwijs en de beroepspraktijk wil het lectoraat een bijdrage leveren aan de doordenking van belangrijke thema’s rondom leiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *